Tilat

Tilat ja ravintolat tapahtumiasi varten.

sali
20221216_151925

Bistro Sinne

Bistro Sinnen voi varata myös yksityistilaisuuksia varten. Järjestämme ammattitaidolla yksityiset juhlat, häät, syntymäpäivät sekä yritystilaisuudet. Ravintolasalissa ruokailee jopa 100 henkeä, mutta tila soveltuu mainiosti pienempienkin ryhmien tilaisuuksiin.

Suunnittelitte sitten viiden ruokalajin istuvaa illallista, runsasta seisovaa pöytää tai iltatilaisuutta cocktailhengessä, mahdollistaa Bistro Sinne vaivattomat järjestelyt. Panostamme sesongin raaka-aineisiin ja moderneihin makuihin.

Tutustu ravintolaan

Ravintola Fabriken

Fabriken on lounas- ja tilausravintola, ja palvelemme ryhmiä asiakkaan toivomusten mukaisesti.

Ravintolasalin voi varata yksityistilaisuuksia, kuten häitä, pikkujouluja, yritys- ja yksityisjuhlia varten. Ravintolaan mahtuu jopa 200 henkilöä ja ravintolassa on anniskeluoikeudet.  Kesäaikaan vieraillamme on käytössä myös 40-paikkainen terassi.

Ravintolan henkilökunta kattaa pöydät ja valmistelee tilan sovitun mukaisesti, ruoka- ja juomatarjoilut suunnitellaan yhdessä etukäteen, äänentoistolaitteisto puheiden pitoa ja oman musiikin toistamista varten löytyy valmiina, ja loppusiivouksestakaan ei tarvitse huolehtia.

Fabrikenissa juhla voi kestää enintään klo 01.30 saakka. Tilaisuuden kokonaiskesto sovitaan tapauskohtaisesti. Tilavuokraa emme erikseen peri, joten kustannukset muodostuvat juhlan tarjoiluista, sekä tarvittaessa erilaisten lisäpalveluiden esim. pöytäliinojen ja lisäsomisteiden vuokrasta. Käytössämme yksityistilaisuuksissa on minimimyynti, joka riippuu tilaisuuden ajankohdasta.

Taidetehtaalta löydät myös viihtyisät kokoustilat ja tapahtumasalit suuremmille tapahtumille. Toimitamme tarjoilut myös kokoustiloihin ja huolehdimme tapahtumien ruoka- ja juomatarjoilusta.

 

Varaukset

myynti@sinnecatering.fi

+358 10 3228 142

Hääpaketti

Vietä huolettomat häät Porvoon paraatipaikalla Fabrikenissa! Keskeisellä sijainnilla Porvoon Taidetehtaalla sijaitsevaa ravintolaa täydentävät baari, lasiveranta ja kesällä ulkoterassi.

Fabrikenin Hääpakettiin sisältyy alkumalja, juhlat tunnelmavalaistussa industrial-henkisessä tilassa, häämenu joko pöytiin tarjoiltuna tai buffetista. Ruokajuomana tarjoilemme pakettiin kuuluvana kaksi lasia (12 cl) viiniä kutakin vierasta kohden.

30-60 henkeä 99 €/hlö
60-120 henkeä 96 €/hlö

Varaukset:

myynti@sinnecatering.fi